Werkwijze

Na een telefonische kennismaking volgt een intakegesprek van ca. 1 uur. Daarbij brengen we de situatie, jouw wensen en leerdoelen in kaart. We kiezen daarbij een startruimte in je huis waar je het minste overzicht hebt en waar je dus het meeste last van hebt.

In vervolg op dit intakegesprek stellen we een een offerte op met een plan van aanpak gebaseerd op dat wat we hebben besproken en de bijbehorende kosten voor een organizing sessie.

Na een akkoord op de offerte plannen we een datum waarop we aan de slag gaan met een organizing begeleiding.

Tijdens de begeleiding ruimen we concreet samen op. We lopen de kasten en spullen stuk voor stuk door en helpen je om keuzes te maken over deze spullen.

We zorgen ervoor dat we jouw spullen logisch ordenen en opbergen.

We leren je hoe je in de toekomst zelf orde kunt houden en reiken je methodes aan om bewuster met je spullen en ruimte om te gaan.

We werken samen toe naar een opgeruimd huis. Deze samenwerking gebeurt op basis van vertrouwen, respect en daadkracht. Vier weken na afloop van onze werkzaamheden nemen wij contact op voor een evaluatie en eventueel aanvullende tips.

Tarieven

Reguliere tarief voor onze dienstverlening* bedraagt € 350,00 per dag inclusief BTW (van 09:00 tot 16:00 uur)

Maar maak ter kennismaking een keus uit de 4 voordelige Snelle Start Pakketten.

* In bepaalde gevallen worden deze kosten vergoed door verzekeraars of een PGB (persoonsgebonden budget). PGB-houders met een indicatie voor 'begeleiding' kunnen de kosten voor professional organizing uit het PGB-budget bekostigen. Kijk voor meer informatie over PGB op www.persaldo.nl of op www.ciz.nl of bij de Sociale Verzekeringsbank.

* Reiskosten en kleine organizing materialen (ook de speciale To Do Set, in geval van het organiseren van je administratie thuis) zijn inbegrepen in het tarief.

Snelle Start Pakketten

Producten

Voor het organiseren van je administratie maken wij gebruik van de To Do Set. Klik voor meer informatie.

To Do Set