Puberkamer in Orde


Snelle Start Pakketten


Puberkamer, een onneembare vesting? 
"We vinden anderen dingen veel belangrijker, als ik eens een keer niet aan huiswerk en school hoef te denken wil ik met mijn vrienden praten op twitter, msn en andere vormen van communicatie. Dan wil ik alle vrije tijd die ik heb gebruiken voor iets nuttigs en niet mijn tijd verspillen met mijn kamer opruimen. TV en films kijken is voor ons ook iets nuttigs."

Het opruimen van de kamer van een puber is in veel gezinnen met een puber thuis een terugkerend strijdpunt. Pubers kunnen soms wat anders denken over taken die er in een huishouden moeten gebeuren. Maar met wat geduld, een aantal goede open gesprekken, waarin er ook ruimte is voor de mening van je kind en een aantal duidelijke afspraken kun je best medewerking krijgen.

Een kind in de pubertijd hecht veel waarde aan zijn of haar privacy en ziet niet graag dat ouders hier in gaan lopen opruimen. Het inschakelen van een buitenstaander kan dan helpen. Wij pakken dit samen met je zoon of dochter aan. Door de kamer samen op te ruimen zien zij beter hoe je het opruimen aanpakt. Zij  krijgen er zodoende meer handigheid in en wordt het ook iets waar je kind minder tegen op ziet en dus gemakkelijker doet wanneer dit gevraagd wordt.

De intake voor deze sessie doen we samen met jouw zoon of dochter.
Na afloop van onze organizing sessie maken we samen met jou en je zoon of dochter vervolgens afspraken en bespreken we eventueel een (belonings*)systeem om de opgeruimde kamer bij te houden.

 
Haal maximaal resultaat uit minder tijd

Kies voor Puberkamer in Orde in 1 dag, ter kennismaking voor maar € 375,00 incl. BTW
Bel 06-34856702 of mail naar:

jetty.boender@gmail.com


*Opruimen moet voor jongeren lonend zijn, dus je kunt er voor kiezen om er vooraf een beloning aan te verbinden. Denk hier alvast over na. Deze beloning ligt voor jonge mensen vaak in de sociale sfeer: uitgaan, twitteren, computer, mobiele telefoon.... De beloning kan worden toegepast om je zoon of dochter te motiveren en later kan het worden afgebouwd, zodat het helpen in huis uiteindelijk iets vanzelfsprekends wordt.